You are currently at our Greek website. We also offer a wide range of products with direct customer service in many locations worldwide.
All locations

GRABBER X3 για το BRABUS Crawler

Η General Tire κάνει πραγματικότητα τα όνειρα Offroad Tuning

  • Το BRABUS Crawler εντυπωσιάζει στην Conti Tuning Day. Η ειδική έκδοση του BRABUS ξεχωρίζει πέραν της πίστας υψηλής ταχύτητας. .
  • Ο ειδικός στο Off-road, Grabber X3, κεντρίζει το ενδιαφέρον των οπαδών του Tuning με την 4x4 απόδοσή του σε όλα τα εδάφη. .
  • Η General Tire παρέχει τα ιδανικά ελαστικά για όλα τα SUVs και οχήματα 4x4.
GRABBER X3

Αννόβερ, 5η Σεπτεμβρίου 2022. 900 SUPERBLACK, 1300 R ή 700 Rolls Royce: στην 44η εκδήλωση του Conti Tuning Day - μια Ειδική Έκδοση - όλα περιστράφηκαν γύρω από οχήματα της BRABUS στις 20 Αυγούστου 2022. Ο προσαρμογέας οχημάτων φέρνει δέκα εντυπωσιακά οχήματα υψηλής απόδοσης για αναλυτικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκαίνουργιου εξατομικευμένου Mercedes EQS και του BRABUS 900 Crawler. Για να εξασφαλίσει την κατάλληλη απόδοση των ελαστικών πέρα ​​από την πίστα υψηλής ταχύτητας, αυτό εξοπλίστηκε με το Grabber X3, το εξειδικευμένο για off-road μοντέλο ελαστικού της General Tire.

Το BRABUS 900 Crawler - ή "Supercar" όπως το έχουν ονομάσει οι προσαρμογείς από την περιοχή Ruhr - διαθέτει 900 ίππους κάτω από τον άνθρακα του καπό, οπότε δεν χρειάζεται να κρύβεται από τους ανταγωνιστές του στον δρόμο. Το Crawler επιταχύνει από 0 σε 100 χλμ/ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα και περιορίζεται σε μια τελική ταχύτητα των 160 χλμ/ώρα. Εάν τα ελαστικά του πρόκειται να επιβιώσουν, ακόμη και σε δύσκολο έδαφος, πρέπει πράγματι να πληρούν αυστηρές απαιτήσεις. Ως μοντέλο ελαστικού 4x4 που έχει αναπτυχθεί όχι μόνο για χρήση στον δρόμο αλλά και για χρήση off-road, το Grabber X3 της General Tire είναι φυσικά η τέλεια επιλογή εδώ




Με τον επιθετικό σχεδιασμό του πέλματος και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του προϊόντος, το ελαστικό Mud Terrain προσφέρει μέγιστη αντοχή. Το ελαστικό εντυπωσιάζει με τις τρεις βασικές του τεχνολογίες: Ένα καινοτόμο πέλμα για τη διασφάλιση μέγιστης πρόσφυσης στη λάσπη, ένα εξαιρετικό κράτημα για την εγγύηση της ασφάλειας ακόμη και σε χαλαρές επιφάνειες, και μια εξαιρετική αντοχή στην κοπή για αξιόπιστη απόδοση, ακόμη και σε πέτρινο έδαφος. Το Grabber X3 είναι διαθέσιμο σε 38 διαφορετικά μεγέθη για ζάντες 15-20 ιντσών.

Πιστό στο σύνθημα "Παντού είναι Δυνατόν", η εταιρεία General Tire υποστηρίζει τους περιπετειώδεις επάνω και κάτω από τον δρόμο με τα ελαστικά της για SUVs και 4x4s. Το Grabber X3 είναι ένα ελαστικό Mud Terrain σχεδιασμένο για να καλύψει τις πιο ακραίες ανάγκες των οδηγών pick-up και off-road οχημάτων που αναζητούν μια συνδυαστική λύση εξαιρετικών ικανοτήτων off-road και ασφαλούς on-road απόδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το off-roading και πώς να επιλέξετε τα καλύτερα ελαστικά για την επόμενη περιπέτειά σας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.generaltire.eu.




Επικοινωνία

Downloads

Press release

Press release

pdf 145 KB

Images

Images

zip 3 MB