Η General Tire προμηθεύει ελαστικά για την Mercedes-Benz G-Class

Hannover, Γερμανία, Οκτώβρης 2017

H Mercedes G 300 θα είναι εφοδιασμένη με το ελαστικό Grabber AT² της General Tire από το εργοστάσιο στο Graz


  • Η Mercedes G 300 θα είναι εφοδιασμένη με το ελαστικό Grabber AT² της General Tire από το εργοστάσιο στο Graz

  • Το ελαστικό προσφέρει ισχυρή πρόσφυση εκτός δρόμου και ασφαλή χειρισμό στο δρόμο

     

Hanover, Γερμανία, Οκτώβρης, 2017. Με άμεση ισχύ, η μάρκα General Tire με την αμερικανική κληρονομιά της πρόκειται να προμηθεύει ελαστικά για την Mercedes -Benz G-Class. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ενέκρινε πρόσφατα το Grabber AT² σε μέγεθος LT 265/75 R 16 για τοποθέτηση στην G-Class. Και επειδή αυτά τα ελαστικά έχουν εγκριθεί για χρήση στον αρχικό εξοπλισμό, μπορούν πλέον να παραγγελθούν μέσω αντιπροσώπων της Mercedes στην αγορά αντικατάστασης.

Η Mercedes -Benz G-Class είναι ένα από τα πιο διάσημα και ισχυρά εκτός δρόμου οχήματα, γι’ αυτό πολλά αναμένονται από τα ελαστικά της: μέγιστη πρόσφυση σε πετρώδη, αμμώδη και λασπώδη εδάφη, ασφαλείς ιδιότητες χειρισμού στο δρόμο και εξαιρετικά στιβαρό τόσο σε εντός όσο και εκτός δρόμου. "Για την μάρκα της General Tire, αυτή η έγκριση είναι μια πολύ ιδιαίτερη σφραγίδα ποιότητας", λέει ο Matthias Bartz, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της EMEA. "Η Mercedes-Benz θέτει σταθερά τη μπάρα σε υψηλά επίπεδα όσον αφορά τις απαιτήσεις των ελαστικών τόσο στον αρχικό εξοπλισμό όσο και στους τομείς αντικατάστασης. Ως εταιρεία με περήφανη κληρονομιά στην παραγωγή ελαστικών 4x4, φέρνουμε στην αγορά περισσότερο από έναν αιώνα εμπειρίας στην ανάπτυξη ανθεκτικών ελαστικών με ισχυρή πρόσφυση, των οποίων το ποιοτικό επίπεδο εντυπωσίασε και τώρα έναν από τους κορυφαίους ευρωπαίους κατασκευαστές εκτός δρόμου οδικών οχημάτων. "

Το Grabber AT² παρουσιάζει τα πλεονεκτήματά του σε κανονικούς και ανεπτυγμένους δρόμους καθώς και σε χωμάτινους δρόμους: Το εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό από καουτσούκ αναπτύχθηκε με τις τρεις αυτές εφαρμογές. Το πέλμα με πέντε περιμετρικά αυλάκια, στα οποία προεξέχουν τα ισχυρά μπλοκ πέλματος, προσφέρει μέγιστη πρόσφυση και χαμηλή ανάπτυξη θορύβου. Ταυτόχρονα, έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει ότι το Grabber AT² μπορεί επίσης να προσφέρει ισχυρή πρόσφυση σε τραχύ έδαφος. Τα ενισχυμένα μπλοκ πέλματος κάνουν για σταθερό χειρισμό και εξασφαλίζουν μεγάλη απόσταση σε χιλιόμετρα, ιδιαίτερα στον ώμο του ελαστικού που φέρει το βάρος του φορτίου σε ελιγμούς διεύθυνσης. Παρά το υψηλό βάθος πέλματος των 13,5 mm, η νέα σύνθεση πέλματος του ελαστικού το συνοδεύει με ισχυρή αντοχή σε βλάβες στις επιφάνειες με αιχμηρές άκρες. Η κατασκευή του με τριπλά στρώματα και τα πολύ ανθεκτικά πλευρικά τοιχώματα καθιστούν αυτά τα ελαστικά ασφαλή και ανθεκτικά, ακόμη και σε σκληρές πέτρινες επιφάνειες.  

Επικοινωνία
Klaus Engelhart

Press Spokesman, Passenger and Light Truck Tires/Two-Wheel Tires DACH
Communications/PR, Passenger and Light Truck Tires
Continental Reifen Deutschland GmbH

Büttnerstrasse 25

30165 Hannover

+49 (0) 511 938 2285

+49 (0) 511 938 2455

Από το 1915.
General Tire. Μάρκα της Continental.