Το θερινό χαρτοφυλάκιο της General Tire : ευρύ φάσμα μεγεθών διαθέσιμα για επιβατικά, SUVs και vans

Hanover, Γερμανία, 3 Απρίλη, 2017

Η Μάρκα Ελαστικών General προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εναρμονισμένο με την Ευρωπαϊκή αγορά. Με δυο μοντέλα θερινών ελαστικών για αυτοκίνητα, έξι για αυτοκινητόδρομο και εκτός δρόμου μοντέλα για 4x4s και SUVs, ένα ειδικό μοντέλο για ελαφριά επαγγελματικά οχήματα και van  και ένα νέο  all – season ελαστικό, η μάρκα μπορεί να συναντήσει πρακτικά όλες τις ανάγκες ελαστικών. Αυτή τη χρονιά μια νέα προσθήκη είναι το Eurovan A/S 365, ένα all – season ελαστικό για ελαφριά επαγγελματικά οχήματα και van .

Hanover, Γερμανία, 3 Απρίλη, 2017. Τα Θερινά ελαστικά της General Tire φημίζονται για την οικονομία, την ασφάλεια και την ισχυρή τους απόδοση. Τα τελευταία χρόνια τα Ευρωπαϊκά προϊόντα της μάρκας με την Αμερικανική κληρονομιά της έχουν υποστεί ευρείες αναβαθμίσεις. Φέτος είδαμε την προσθήκη δυο νέων ελαστικών εκτός δρόμου, προσφέροντας περαιτέρω απόδειξη της κορυφαίας τεχνογνωσίας της μάρκας ως κατασκευαστής ελαστικών  4x4.

Ελαστικά αυτοκινήτων: το Altimax Comfort και το Altimax Sport

Το  Altimax Comfort της  General Tire απευθύνεται σε οδηγούς που εκτιμούν μια ιδιαίτερα ήσυχη και άνετη διαδρομή. Για το σκοπό αυτό, οι μηχανικοί ανάπτυξης της General Tire έχουν σχεδιάσει ένα πέλμα με μπλοκ που μπαίνουν στην επικάλυψη επαφής με κλιμακωτή σειρά, κάνοντας σταθερό και χαλαρά χαμηλό θόρυβο ελαστικών / οδών. Ταυτόχρονα έχουν διατηρήσει μια ξεκάθαρη εστίαση στα χαρακτηριστικά ασφαλείας των ελαστικών: Το Altimax Comfort βασίζεται σε μια σύνθεση πυριτίου η οποία προσφέρει χαμηλή αντίσταση κύλισης και ένα προηγμένο σχέδιο πέλματος σχεδιασμένο για να παρέχει ασφαλή πρόσφυση στους υγρούς και στεγνούς δρόμους. Ο "μεγάλος αδελφός" του, το Altimax Sport, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον ακριβή χειρισμό και τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε υγρούς ή στεγνούς δρόμους. Διαθέτει ευρείες περιφερειακές αυλακώσεις και ανοικτά μπλοκ ώμου για γρήγορη διασπορά νερού. Η πλευρική δυσκαμψία και η σταθερότητα του πέλματος προσφέρουν χειρισμό ακριβείας για ασφαλή οδήγηση, ιδιαίτερα σε υψηλότερες ταχύτητες και σε δρόμους με στροφές. Η General Tire έχει επιλέξει μια σύγχρονη ένωση πέλματος από πηλό που όχι μόνο εξασφαλίζει υψηλή πρόσφυση στο υγρό αλλά μειώνει επίσης την αντίσταση κύλισης.

Πέντε προηγμένα ελαστικά για SUVs

Η General Tire εισέρχεται στη νέα σεζόν με όχι καινούργια αλλά δύο νέα SUV εκτός δρόμου ελαστικά. Μαζί με το νέο Grabber X3 που μπορεί επίσης να χειριστεί σκληρό έδαφος, το νέο Grabber AT3 για μικτή χρήση σε δρόμο και εκτός δρόμου ενώνει το χαρτοφυλάκιο της μάρκας. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τα στιβαρά χαρακτηριστικά και την υψηλή πρόσφυση που απαιτούν οι εφαρμογές τους. Για το Grabber X3 οι μηχανικοί ανάπτυξης της General Tire δίνουν μια αναλογία εντός και εκτός δρόμου των 20/80 τοις εκατό, ενώ για τον Grabber AT3 ο λόγος είναι 50/50. Με αυτά τα δύο καινούργια ελαστικά, η General Tire, η πλούσια σε παράδοση μάρκα με την αμερικανική της κληρονομιά, προσφέρει νέες λύσεις στο βασικό τμήμα του, για όλους τους λάτρεις της οδήγησης εκτός δρόμου, καθώς και για επαγγελματίες του κατασκευαστικού, γεωργικού και δασικού τομέα αναμένουν μέγιστη κινητικότητα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.


Ο προηγμένος σχεδιασμός πέλματος του νέου Grabber HTS60 με τα μπλοκ και τα πτερύγιά του προσφέρει μεγάλο αριθμό άκρων για αξιόπιστη αλληλοσύνδεση με την επιφάνεια του δρόμου, επίσης στο βρεγμένο. Η ένωση έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει ότι το ελαστικό παρουσιάζει καλή αντίσταση στην τσιπ και την κοπή αντοχής στη χρήση εκτός δρόμου. Για να εξασφαλιστεί η άνετη οδήγηση και ο χαμηλός θόρυβος, το ελαστικό διαθέτει προφίλ πέλματος που προσφέρει πολύ αποτελεσματική μείωση θορύβου.

 

Στο Grabber GT, ο ειδικός ελαστικών 4x4 General Tire δημιούργησε ένα μοντέλο οδικής κυκλοφορίας ειδικά σχεδιασμένο για να χειρίζεται τις απαιτήσεις που επιβάλλονται από τα SUV και τα οχήματα 4WD. Τα βασικά πλεονεκτήματα της είναι η υψηλή ασφάλεια κατά την πέδηση σε υγρούς και στεγνούς δρόμους, ο χειρισμός ακριβείας και τα ασφαλή χαρακτηριστικά υδρολίσθησης . Ως αποτέλεσμα, με το Grabber GT ένας άλλος ειδικός SUV / 4x4 ενώνει το χαρτοφυλάκιο της General Tire, συνδυάζοντας την ασφαλή διακίνηση στο δρόμο με καλές ικανότητες οδήγησης παντός εδάφους. Αυτό το εύρωστο ελαστικό με το εντυπωσιακό σχέδιο πέλματος του με τα μπλοκ που έχουν διαφορετικές γωνίες και τα τραχιά τμήματα των ώμων σχεδιάστηκε επίσης για να χειρίζεται σκληρότερο έδαφος. Η ειδική σύνθεση πέλματος βοηθά στην αποφυγή της ανάληψης των πετρωμάτων και παρέχει μεγαλύτερη αντοχή σε τρύπες ή κοψίματα.

Το  Eurovan 2 – ο ειδικός στις μεταφορές

Με το Eurovan 2, η σειρά General Tire περιλαμβάνει έναν ρωμαλέο εκτελεστή για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και φορτηγά. Σε υγρό καιρό, οι τρεις ευρείες περιφερειακές αύλακες αποστράγγισης απορροφούν μεγάλες ποσότητες νερού και το κατευθύνουν μακριά από το έμπλαστρο επαφής γρήγορα μέσα από τις μεγάλες αυλακώσεις στα εξωτερικά μπλοκ πέλματος. Καθώς οι αντίθετες αυλακώσεις μεταξύ των εξωτερικών μπλοκ πέλματος είναι κλιμακωτές, ο θόρυβος ελαστικών / οδοστρώματος παραμένει χαλαρά χαμηλός καθώς αποφεύγονται οι αιχμές συχνοτήτων. Η ακριβής σταθερότητα κατεύθυνσης και οι βραχείες αποστάσεις φρεναρίσματος εξασφαλίζονται από τις ευρείες, εύρωστες σειρές μπλοκ πέλματος στο κέντρο του ελαστικού που κάνουν την αποτελεσματική μεταφορά των περιφερειακών και πλευρικών δυνάμεων στο δρόμο. Το Eurovan 2 οφείλει την ιδιαίτερη ευρωστία του όχι μόνο σε ένα πρόσθετο στρώμα ελαστικού στο πλευρικό τοίχωμα, διασφαλίζοντας ότι η συχνή επαφή συγκράτησης που συναντάται στα φορτηγά μεταφοράς δεν βλάπτει το ελαστικό.

Επικοινωνία
Klaus Engelhart

Press Spokesman, Passenger and Light Truck Tires/Two-Wheel Tires DACH
Communications/PR, Passenger and Light Truck Tires

Continental AG l Tire Divison

Büttnerstrasse 25

30165 Hannover

+49 (0) 511 938 2285

+49 (0) 511 938 2455

Από το 1915.
General Tire. Μάρκα της Continental.