Η General Tire εγκαινιάζει το all – season ελαστικό Altimax A/S 365

Hanover, Γερμανία, 8 Αυγούστου, 2016

Με νέο Altimax A/S 365, η General Tire εγκαινιάζει ένα ελαστικό για όλες τις εποχές για τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις.  

  • All - season ελαστικό με τεχνολογία αιχμής και υψηλά επίπεδα ασφάλειας

  • Ευρύ φάσμα μεγεθών για αυτοκίνητα μεσαίας εμβέλειας

Hanover, Γερμανία, 8 Αυγούστου, 2016. Με το καινούργιο Altimax A / S 365, η General Tire ξεκινάει ένα all – season ελαστικό για τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις. Η μάρκα ελαστικών των Η.Π.Α., η οποία στην Αμερική έχει μακρά ιστορία κατασκευής ελαστικών υψηλής απόδοσης όλων των εποχών, έχει προικίσει τη νέα της άφιξη με ένα καλό συνδυασμό χαρακτηριστικών ασφαλούς οδήγησης τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Το Altimax A / S 365 με το πέλμα κατεύθυνσης θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη του καλοκαιριού, όταν η General Tire θα προσφέρει 24 μεγέθη για ζάντες 14-17 ιντσών και έχει εγκριθεί για ταχύτητες έως 240 km / h.

Κατά το σχεδιασμό του πέλματος, οι προγραμματιστές επέλεξαν ένα συνδυασμό στοιχείων από καλοκαιρινά και χειμερινά ελαστικά. Οι σταθεροί διαμήκεις βραχίονες ώμων παρέχουν καλή μεταφορά της λαβής κατά την κίνηση και την πέδηση. Μεγάλες περιφερειακές και πλευρικές αυλακώσεις καθιστούν γρήγορη εκκένωση νερού από το έλασμα επαφής κατά την οδήγηση στο υγρό. Για ασφαλή οδήγηση το χειμώνα, το νέο Altimax A / S 365 διαθέτει μπλοκ τύπου V στο κέντρο του πέλματος, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και με ημιτονοειδή γκάζια που προσφέρουν μεγάλο αριθμό ακμών δαγκώματος. Με αυτόν τον τρόπο, τα ελαστικά μπορούν να δημιουργήσουν την απαραίτητη λαβή για φρενάρισμα, απομάκρυνση και πλευρική καθοδήγηση σε τυπικές συνθήκες χειμερινής κυκλοφορίας. Η τακτική διανομή των γλιστρών στο πέλμα βοηθά τα μπλοκ να διατηρούν την ακαμψία τους, οδηγώντας σε ομοιόμορφη φθορά και επιτρέποντας στο ελαστικό να προσφέρει μεγάλη απόσταση σε μίλια. Σε σύγκριση με ένα τυποποιημένο χειμωνιάτικο Ευρωπαϊκό ελαστικό από την General Tyre, το νέο Altimax A / S 365 προσφέρει τρία τοις εκατό λιγότερη πρόσφυση στο χιόνι, μείωση κατά δύο τοις εκατό στις ιδιότητες χειρισμού στο χιόνι, ταυτόσημες ασφαλείς τιμές για υδρολίσθηση και  χειρισμό σε στεγνούς δρόμους.

Το Altimax A / S 365 θα κατασκευαστεί σε 26 μεγέθη σε πλάτη από 155 έως 215 mm, με αναλογίες διαστάσεων μεταξύ 50 και 70 τοις εκατό και για ζάντες 14-17 ιντσών. Ανάλογα με το μέγεθός τους, αυτά τα ελαστικά έχουν εγκριθεί για μέγιστες ταχύτητες μεταξύ 190 και 240 km / h. Μαζί με το σύμβολο M + S - απόλυτη απαίτηση για χειμερινή χρήση - το Altimax A / S 365 φέρει επίσης το σύμβολο νιφάδα χιονιού στο πλευρικό τοίχωμα για να τεκμηριώσει τα ασφαλή χειμερινά χαρακτηριστικά οδήγησης. Στην Ετικέτα Ελαστικών της ΕΕ, το Altimax A / S 365 βαθμολογεί μεταξύ των τιμών F και C για την αντίσταση κύλισης και μεταξύ των κατηγοριών Ε και C για πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα.

Επικοινωνία
Klaus Engelhart

Press Spokesman, Passenger and Light Truck Tires/Two-Wheel Tires DACH
Communications/PR, Passenger and Light Truck Tires

Continental AG l Tire Divison

Büttnerstrasse 25

30165 Hannover

+49 (0) 511 938 2285

+49 (0) 511 938 2455

Από το 1915.
General Tire. Μάρκα της Continental.